I. Cine suntem
www.rigolo-boutique.ro este proprietatea Rigolo Boutique S.R.L., CIF 40633354, Reg. Com. J13/767/2019, Constanta, telefon 0726 884 220, email: contact@rigolo-boutique.ro, denumită în cele ce urmează Societatea.

Modalități de contact:
Prin e-mail: contact@rigolo-boutique.ro;
Prin telefon, intre orele 9:30 – 21:00, la numerele: 0787 554 657 / 0787 554 657 / 0726 884 220;
Prin intermediul paginii Facebook https://www.facebook.com/rigolo.boutique
Prin poștă la adresa de corespondență: str. Eduard Caudella 21, Constanta, jud. Constanta,

II. Despre rigolo-boutique.ro
rigolo-boutique.ro este un site web care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a comanda produsele afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site dar si la telefon.
Daca in cadrul site-ului nostru nu gasiti un produs anume pe care il doriti sau il cautati , contactati-ne si vom incerca sa il gasim noi pentru dvs. Pe site exista doar o parte din produsele pe care le putem aduce.
Daca sunteti o companie si organizati un eveniment sau o petrecere, unde aveti nevoie de produse de acest gen in cantitati mari, nu ezitati sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata, cu probabil cele mai bune preturi.

III. Proprietatea intelectuală
Conținutul și designul rigolo-boutique.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui sa utilizeze sau să reproducă materialele rigolo-boutique.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Este permisă crearea legăturilor web către paginile rigolo-boutique.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul rigolo-boutique.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, defăimătoare sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul societății sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a legăturilor web fără a deține permisiunea din partea Societății.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Societatii acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Societatea sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii.

IV. Înregistrarea
Site-ul rigolo-boutique.ro poate fi accesat în mod gratuit, simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de crearea unui cont de utilizator pe site. Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului rigolo-boutique.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (crearea unui cont de utilizator este opțională și presupune să folosiți și o parolă pentru a vă autentifica ulterior).
Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a rigolo-boutique.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile rigolo-boutique.ro

V. Datele Personale
Prin înregistrarea ca utilizator al rigolo-boutique.ro vă vom solicita date personale precum: numele și prenumele, adresa de email, adresa pentru livrare, număr de telefon etc..
Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de rigolo-boutique.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră.
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator, creat pe site și sunteti de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator.
rigolo-boutique.ro poate oferi produse pentru copii sub 14 (patrusprezece) ani, dar le vinde adulților. Dacă aveți mai puțin de 14 (patrusprezece) ani, puteți achiziționa produsele rigolo-boutique.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
rigolo-boutique.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, linkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

VI. Cum se comandă

VI.1. Procedura
Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe rigolo-boutique.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

identificarea și alegerea produselor, adăugarea acestor în coșul de cumpărături;
înregistrarea dvs. ca utilizator al rigolo-boutique.ro sau opțional crearea unui cont;
plata se va efectua ramburs, la primirea coletului;
livrarea produselor se face, de obicei, în maxim 5 zile

Pentru a va putea alege marimea costumului, va rugam sa accesati tabelul cu marimi detaliate, atat pentru copii cat si pentru adulti. Daca marimea nu corespunde, va rugam sa ne transmiteti acest lucru si va schimbam produsul cu unul pe masura dumneavoastra, transportul fiind gratuit (exceptand cazul in care doriti sa returnati produsul si sa va primiti contravaloarea lui, caz in care veti suporta taxele de transport).

RIGOLO BOUTIQUE va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare, va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

VI.2. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe rigolo-boutique.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA. Prețul de pe factură va fi același cu prețul afișat pe site la momentul comenzii, la care se adaugă costurile de livrare. Stocul de pe site este actualizat la fiecare 24 de ore, insa confirmarea certa privind disponibilitatea produsului urmeaza sa fie anuntata catre client dupa plasarea comenzii, prin email sau telefonic.

VI.3. Metode de plată
În acest moment, puteți să plătiți numerar/cash la livrare; după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei facturi proforme, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

VI. 4 Livrarea
Livrarea se va efectua doar pe teritoriul Romaniei, taxa de transport fiind de 20 de lei (curier DPD).
Daca ati achizitionat produse cu o valoare mai mare de 200 lei, transportul este gratuit. Produsele promotionale nu beneficiaza de transport gratuit decat daca suma totala a comenzii depaseste 300 lei. Termenul de livrare este de 2-5 zile, cazurile exceptionate vor fi anuntate.

VII. Descrierea și returnarea produselor
Societatea depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit pe rigolo-boutique.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl puteți returna respectând prevederile politicii de returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Societatea își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și descrierii produselor prezente pe site-ul rigolo-boutique.ro, fără o înștiințare prealabilă. Descrierile produselor prezente pe site-ul rigolo-boutique.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală.
Fotografiile de pe site-ul rigolo-boutique.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsul final. Culorile pot sa difere in functie de dispozitivul folosit de dumneavoastra.
Costume nu includ incaltamintea. A se citi la fiecare produs in parte ce contine, este foarte posibil ca in poza sa fie mai multe accesorii pentru care puteti opta separat.
Toate produsele aflate pe site-ul nostru sunt interzise copiilor sub 3 ani, deoarece contin parti mici ce pot fi inghitite. Vor fi onorate numai comenzile plasate de persoane cu varsta peste 18 ani. Produsele din categoria “CADOURI HAIOASE SI INDRAZNETE” sunt destinate exclusiv adultilor, accesul minorilor la aceasta categorie fiind permis numai cu acordul parintilor.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris Societatea (prin email contact @ rigolo-boutique.ro) că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.
În cazul în care doriți să valorificați acest drept, aveți obligația de a returna produsul cumpărat în ambalajul original, factura, toate componentele care au fost in colet si ca produsul/produsele sa nu prezinte urme de uzura cauzate in urma purtarii.
Costumele purtate nu se accepta retur. In cazul returnarii veti suporta taxele de transport.

VIII. Forța majoră
rigolo-boutique.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința rigolo-boutique.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la rigolo-boutique.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele rigolo-boutique.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

IX. Publicitatea
rigolo-boutique.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea rigolo-boutique.ro vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

X. Reclamații
Orice reclamații ați avea, se vor trimite la adresa de email: contact@rigolo-boutique.ro.

XI. Legislația aplicabilă
Serviciile oferite de Societate prin intermediul rigolo-boutique.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenii și condițiile rigolo-boutique.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul rigolo-boutique.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente din Constanta.